maandag 28 mei 2012

Druk,druk, druk....

Ik had het de laatste tijd een beetje druk met het geven van lessen en workshops, zodat er weinig uit mijn handen kwam. 
                                                                                                                    Een week of wat geleden gaf ik een workshop stof verven. Was voor het eerst  dat ik een workshop van een hele dag had georganiseerd met een gezellige lunch.                                                                                                                                                     's Ochtends eerst bezig geweest met het maken van de verf en met het verven van de stoffen. De creativiteit van de dames was grenzeloos. Naast het mengen van kleuren werden er allerlei experimenten uitgevoerd: afbinden, inbinden, parfait verven, shibori, enz. Hieronder een foto van mijn vervende cursisten en een proef van een van hen.


Diretha en Ingrid aan het verven

Experiment van Diretha.

Omdat alle lappen in zakjes en potjes eerst minstens 24 moesten inwerken zijn die mee naar huis gegaan en zijn we 's middags nog bezig geweest met monoprints, stempelen, enz.
Er is heel hard gewerkt door de dames.

Ik vond het zelf een leuke ervaring. Mijn vorige verf lessen waren dagdelen geweest en dan 's avonds, maar dit bevalt me eigenlijk veel beter.

Verder heb ik wekelijks wel cursisten voor "Fiber Art". Alle mogelijke technieken worden behandeld en de cursisten, die ik tot op heden had zijn net sponsen. Ze willen steeds meer uitproberen en de cursus van 3 lessen., die in mijn planning stond, is op verzoek al met 3 lessen uitgebreid.

Ik ben nu bezig met het plannen van het programma voor het komend najaar. Zodra dit klaar is plaats ik het op mijn website: http://www.treeswolffers.com4 opmerkingen:

christina zei

Je geeft ze ook wel heel veel te doen op 1 dag. Dat zal puur genieten zijn geweest voor hen.

Frederika zei

Ziet er mooi uit die geverfde lap. De dames zijn erg ingespannen bezig.
Gezellig

Hannie de Beer zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hannie de Beer zei

Erg leuk zo Trees! Ik kan me voorstellen dat je cursisten heel entousiast zijn. En wat een mooi experiment!