maandag 25 maart 2013

Egypte

Ik ben zo blij, dat het met mijn handen steeds een beetje beter gaat. Alles duurt nog wel lang en ik kan niet lang achter elkaar bezig zijn. Maar het is me toch gelukt weer iets voor de Doezz groep te maken. Het thema Egypte sprak me wel aan en ik heb een doosje in piramide vorm gemaakt. 



Het doosje is uitvouwbaar.



donderdag 21 maart 2013

Mijn eerste boekje voor Doezz


Sinds kort ben ik lid van de groep Doezz. In deze groep maak je boekjes en doosjes. Hierboven de foto van mijn eerste bijdrage. Ik maakte een boekje met als thema: Bloemen. De ondergrond is geverfde lutrador. Daarop gedroogde bloemetjes, afgedekt met organza. Als laatste de steeltjes en blaadjes er met de machine opgestikt. De kaft heb ik gemaakt van fast2fuse. Binnenin zitten nog 3 pagina's. De foto's staan hieronder. Bij 2 van de bladzijden heb ik kraaltjes gebruikt in de hartjes van de bloem. Dat was met mijn handen eigenlijk nog het meest tijdrovend.





zondag 10 maart 2013

Verwerkingsquilt


Voor mij is de operatie nu al geslaagd te noemen. Ik heb een journaalquiltje gemaakt. Ik zal niet zeggen, dat het allemaal eenvoudig was, maar het is me gelukt.
Van Marjolijn van mijn groep De-Uitdaging kreeg ik als troost de lap, die ik als ondergrond heb gebruikt.
De kleuren drukken precies uit hoe ik me voelde. Ik heb mijn 7 halswervels erop geappliceerd en een doorsnede van een wervel van vóór en na de operatie. Alle krammen, die gebruikt zijn,  heb ik erop genaaid en dat kostte me nog de meeste moeite. Ik bedacht tijdens het naaien, iemand met goede handen zou er vast ook moeite mee hebben. Ik moet zeggen, ik ben hier trots op......