donderdag 30 augustus 2012

Dagboekquiltje en fibermail

Ik was weer aan een dagboek quiltje toe en daar heb ik een lap voor gebruikt, die ik al een tijdje geleden had geverfd en gestempeld. Om te stempelen gebruikte ik haargel als een soort resist en daarna bewerkte ik de lap met verfspray. Ik vond het wel een kleurig geheel en stempelde er nog wat tekst op. Ik verwerkte het een en ander in dit dagboek quiltje voor augustus.



Naar aanleiding van artikelen over Bodil Gardner organiseerde ik voor de fibermailgroep een swap met als thema: Gezicht. Dit was mijn bijdrage.


15 x 15 cm


donderdag 9 augustus 2012

Buiten quilt

Een tijdje geleden liet ik de buiten quilt zien, die ik voor mijn vriendin gemaakt heb en vertelde er meteen bij, dat ik ook nog eens zoiets voor mezelf zou maken.
Dat heb ik nu gedaan. In de winkel waar wij altijd onze tuin benodigdheden kopen zag ik prachtige plastic tassen. Rode zakdoeken tassen. Daar heb ik er een aantal van gekocht. Bij de Makro zag ik plakplastic om op je kliko te plakken. Mooie groene klimop bladeren. Dat was de volgende aankoop. En daar heb ik mijn tuinquilt van gemaakt. Heel anders dan de vorige, maar ik vind hem leuk!!!!.